Chillaxkax

Chopgalopp! Just nu sitter jag i min säng, och jag nästan dör av värme. Shit. Idag har jag och Natalia varit på vår prao. Dock var det bara i 45 minuter eftersom att det var "starta upp" dag. Haha. Så det var chill, började 1, slutade kvart i 2. :))))))

Imorgon är ännu en chilldag. Då ska jag och Nalle få skriva våra egna låtar. Alltså kommer vi vara hemma hos henne hela dagen för att få ro. :)

Och för er som inte förstår, så praoar vi hos en låtskrivare/producent.

Kiss goodbye

Kom precis hem från 9ans Bal. Det var yttersttrevligt. Dock har jag BRUTALT ont i mina fötter nu, har gått omkring i 12 cm klackar hela kvällen. Fyfan.

Nu sitter jag här och lyssnar på Come Home to Me. Den är så jädrans bra. Shit asså!

Fången från Azkaban

Hejhoppsiloppsi. Kom för en stund sen hem från Lukas, var där med Natalia. Det var ytterst trevligt. :) Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra ikväll, om jag ska gå på studentmiddagssak eller stanna hemma och plugga kanske. Ja vi får se helt enkelt. Då har jag ju tid för att läsa Harry Potter och fixa fram lite saker inför balen imorgon. Mycket trevligt.
Detta inlägg spårar, shit.

Hej Emelie, jag saknar dig jättemycket.

If home is where you are, home is way to far away



Kom precis hem från SKU. Det var yttersttrevligt, träffade massa mysiga människor. Det är alltid kul! Vi satt och sjöng, spelade gitarr, grillade korv, lekte lekar, och grillade marshmallows. Synd bara att det var sista SKU:et den här terminen. Och nästa år kommer vi få dras med massa 96or haha.

Nu ska jag gå och lägga mig, alltid skönt att lägga sig i tid faktiskt. Så godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll! :)

I'm on my way back to you

Hej dudes! Är ni glada idag? Det är iallafall jag, för Natalia och jag har hittat prao (hej, sista minuten) och det kommer bli så otroligt awesome!

Whatelse? Nä, jag har nog ingenting mer att säga. Ciao!


Why are you so adorable?

Zayn sjunger någon Taylor Swift låt.

All over the place

Hey dudes! Jag har så otroligt tråkigt just nu, eller ja, det har jag visserligen haft HELA dagen. Men, det kan ju vara bra att ha tråkigt ibland, eller?

Btw så är det inte såååå långt kvar tills jag ska till New York nu. Och shit vad jag taggar galet. Jag och pappa har redan bestämt vad vi ska köpa ovs.

Men nu ropade mamma på mig och frågade om jag vill ha glass, och shit, JA jag vill ha glass.

#SwedenMiss1D

Jag tror det var psykiskt dåligt för mig att träffa One Direction, jag tänker på dem HELA tiden nu, och vad jag än lyssnar på/ser på påminner mig om dom. Men det går väl antagligen över snart. Hoppas jag..

Come Home To Me

Trodde aldrig jag skulle lägga ut någonting på bloggen som handlar om Bieber. Men ärligt talat, så gör han den här låten otroligt bra!

Louis Tomlinson - Look After You

Denna låt går på replay på youtube just nu. Den är så fin, speciellt när Louis sjunger, jag älskar hans röst, även fast den inte är riktigt lika säker som både Harry's, Liam's och Zayn's. Men Louis är helt underbar ändå.

Niall Horan <3

Jag och Niall; vi skulle kunnat vara värsta söta paret ju!

Famous? Nä, inte riktigt

Jag måste bara berätta en lite rolig sak. Jag och Bea blev igenkända idag från DN artikeln, det var två tjejer som reagerade och frågade. Det var ytterst roligt. Dock skämdes vi rätt mycket eftersom att bilderna på oss där är H-E-M-S-K-A, men jag antar att man måste bjuda på sig själv ibland. :)


Dom är bäst, punk slut!


Förlåt om bloggen BARA handlar om One Direction just nu. Men jag är helt överväldigad så den måste göra det ett tag nu, men snart blir det FÖRHOPPNINGSVIS normalt igen. Heheh.

Zayn Malik

Jag och Zayn. Du är jättejättejättesnygg ska du bara veta.

It's sad when you realize that you wont see them again in a while



Killarna åker hem ikväll, eller det är vad jag skulle tro. Det känns så tråkigt, och sorgligt på samma gång. Har träffat dom varje dag nu i 4 dagar. Känns så overkligt att jag verkligen har gjort det. För ungefär 3 månader sen när jag och Amanda först hittade killarna kunde vi ALDRIG tänka oss att de skulle komma till Sverige och att vi faktiskt skulle få se och till och med träffa dom. Som sagt, det är helt overkligt och jag är helt underbart glad att det valde just Sverige. Hoppas verkligen de kommer tillbaka och ger oss en konsert! Puss på er underbara One Direction. <3

This is something I'll never forget <3

Jag och Liam <3

So I've met them again <3

I love You

Träffade dom både idag och igår igen. Helt underbart, jag som alltid har drömt om detta. Kan dom inte bara stanna här hela tiden haha?

I love you guys! <3

Svar på tal

Amanda - Herregud vad det låter underbart! Önskar att jag också kunde ha möjligheten att ta mig dit och försöka träffa dom! Seriöst, jag dog lite när jag läste allt och det där med att Louis hade tittat dig i ögonen och sagt "jag älskar dig"! :'>
Vart träffade du dom någonstans? Tacksam för svar :)

Svar - Ja, herregud det var helt underbart! Gud ja, jag tycker verkligen synd om dig! Och du kan ju bara gissa hur mycket jag dog när han sa det till mig, asså jag vet inte var jag skulle ta vägen haha!

Jag träffade dom vid deras studio som ligger vid Drottninggatan, längst bort mot slottets håll. Man lär inte missa det för det står alltid en hel hög med tjejer när man kommer dit, haha.

Btw, så träffade jag dom igår igen. Och då fick man träffa ALLA. Och gaah dom var så mysiga!

Men jag hoppas iallafall du träffar dom, för dom är jättegulliga och snälla! Så lycka till! :D

Min 1D experience!

Jag tänkte bara berätta lite om när jag träffade One Direction idag :)

Det började med att jag kom till skolan. Tre av mina kompisar springer som galningar mot oss och skriker "Vi ska in till stan och leta efter 1D, följ med!!!!". Men eftersom att jag inte hade något busskort och det var skola, så hoppade jag över det hela. Och för att må lite bättre tänkte jag att det inte fanns en chans att dom skulle kunna träffa 1D. 

Allt var lugnt tills lunchen då jag gick in på facebook och fick se att en av mina kompisar hade lagt upp en bild på henne tillsammans med Harry. Jag fick då panik och skrek till min kompis, Bea, att dom hade träffat dom. Vi båda fick panik och började hyperventilera och nästan gråta. Så vi sprang runt som galningar i skolan och visste inte vad vi skulle göra. Men då tänkte vi "vi kan ju snacka med vår lärare så kanske hon kan låta oss gå". Men NEJ. Vår lärare gick totaldamp och sa att vi VERKLIGEN inte fick gå från skolan. Så vi accepterade det efter många om och men. 

När jag kom hem från skolan gick jag direkt och satte mig vid datorn. Jag började titta på 1D videos och började tänka på att jag ALDRIG skulle få träffa dom, så jag började ju såklart gråta. Hehe. Men plötsligt ringer Bea och säger att hon är påväg in till stan tillsammans med Nejla och Amanda. Jag fick såklart ännu mer panik när jag insåg att jag skulle vara den ENDA som inte fick se 1D, och jag hade ingen som helst chans att se dom eftersom att jag skulle rida om någon timme. Så jag började gråta hysteriskt. Och jag vet inte hur länge jag grät. 

(Oj, detta börjar bli långt)

Min mamma kom hem 1 timme efter att Bea ringt till mig, så jag gick ner och började berätta om allt, (då var jag helt lugnt och grät inte alls), men så när jag nämnde att jag är den enda som inte skulle få se dom började jag gråta igen. Så min mamma kom fram och kramade mig och sa "om det är så viktigt för dig, så kan jag köra in dig till stan". Jag började gråta igen, fast den här gången glädje tårar.

Vi kom allt närmre och närmre, och när mamma parkerar ungefär 50 meter ifrån dom, så ringer jag Nejla och säger att jag är där. Då skriker hon i telefonen "DOM ÄR HÄR, DU MÅSTE KOMMA NU. DOM HAR KOMMIT UT TILL OSS!". Så jag började springa allt jag hade och när jag kom fram stod Harry, Liam, Louis, Zayn och Niall där. Men såklart skulle dom ju in till studion igen. 

Jag stod där i ungefär 1 och en halv timme (jag vet inte alls länge, till skillnad från vissa som stod där i typ 4 timmar) innan dom kom ut igen, vi hade nu chansen att träffa dom, prata med dom och fota med dom. Så jag fotade tillsammas med Niall och Louis. 

Åh herregud. Bästa dagen i mitt liv helt klart. GOOOOOOOSSSSSHHHH <3333333

(Jag nämnde inte allt som hände i texten, men det där var "kort"fattat haha. :)

Juste, juste! Jag glömde en sak. När jag fotade bilden med Louise, så när jag hade sagt tack till honom så tittade han på mig och sa "Jag älskar dig!" på svenska. Och jag ba "omgomgomgomgomgomgogmogmgom" inombord haha. Men så sa jag "Jag älskar dig med!" och då log han. ASSÅ JAG DÖÖÖÖR <33333333

OMGOMGOMGOGMOGMGOMG <3

Hej allihopa som fortfarande läser här. Jag tänkte bara berätta att jag träffade One Direction idag. Och det är helt sjukt. Jag kan inte fatta det. Omg!

(yeeeezzzzzz. kapar halva huvudet. Bra Linnea, bra jobb.)
En av de bästa dagarna i mitt liv, hejhopp! <3

If I ever come back

Jag vajar fram och tillbaka, vet inte vad jag ska göra. Borde jag dumpa denna blogg eller ha kvar den? Jag känner inget som riktigt drar mig till att ha en personlig blogg. Känns bara som att det slösar tid. Men ändå är det kul att ha den, liksom. Kunna lägga upp bilder man vill dokumentera, eller skriva ner något viktigt som kanske betyder något för en själv. Även fast ingen annan läser den kanske.

Iallafall kan jag inte bestämma mig och vet inte om jag borde ta bort eller ha kvar. Ifall jag har kvar den lär jag ju inte skriva så ofta. Men ja.

Hejdå så länge.


Bruno Mars <3


Hissfobi, hjälp?

Nu är det så att jag har ett stort problem. Som ni alla vet ska jag ju till New York i sommar. Och där finns det ju OTROLIGT höga hus, med OTROLIGT mycket hissar. Och nu är det så att jag är livrädd för hissar. Jag kommer förmodligen dö när jag åker de där. Jag till och med drömde att jag och min familj fick hotellrum på våning 69. Och det var det värsta jag varit med om.

Så nu till saken, har någon något tips om hur jag kan bota min hissfobi?


Chillin' in my snuggie








Hahahah jag dör.

Tio ord

Kan bara säga en sak, den här dagen var grym!

Nowhere but up

Hejhopp! Sitter just nu och väntar på att släkten ska komma. Vi ska ha födelsedagskalas här. Ska bli mycketmycket trevligt. What else? Jag har varit och klippt mig idag, blev mycketmycket nöjd. Jag har även köpt godis, blev mycketmycket glad.

Outfit & Facelook

Jeansjacka - Levis, Jeans - Gina Tricot, Linne - H&M, T-shirt - Bikbok, Kofta - Kappahl, Halsduk - Gina Tricot, Converse - Karltex

Bara jag som känner att alla dessa ungar låter EXAKT likadana.



One shot for my pain

Jippiedooo. Håller på att städa mitt väldigt rena rum. Eller.. Nä men det har varit brutalt stökigt och smutsigt i typ flera månader känns det som. Och nu känner jag att det är nog, måste verkligen få till det nu. Iallafall så spelas Bruno Mars på replay så det gör det hela mycket skönare!

Hörs när jag är klar!

Snygg_kille_nr_1


I Love Very Very Much


Nu blir det Desperate Housewives. Ha det gr8!

Resan är bokad!

Oj vad jag är taggad. Mycket shopping ska det bli föfan!


På promenad i Göteborg

Här är jag och Magrit på promenad i soliga Göteborg förra veckan. Jag kände för att  dra på mig en luftig rosa klänning och svarta finskor. Jag hoppade även över nylonstrumporna för dagen, för de brukar alltid halka ner till ankeln. Rullatorn var på plats, jag går ingenstans utan min kära rullator Chippen. Det gör inte Magrit heller, eller hur Magrit?

Grattis Mamma på födelsedagen

Idag fyller min mamma år. Vi har firat henne lite smått och gett henne en födelsedagspresent som är en resa till New York i sommar/höst. Ojojoj vad jag taggar galet till det alltså! Snart ska vi åka till skänkstugan och äta födelsedagsmiddag typ.

Så vi hörs väl ikväll alla glada!

RSS 2.0