Låt mig ta dig ut till Rissne, baby

Jag känner att suget efter att blogg faktiskt har kommit tillbaka. Dock vet jag inte om det kommer hålla särskilt länge, dessutom är det ingen som märker av de få gångerna jag uppdaterar, men det är alltid trevligt att skriva för mig själv också. Haha, forever alone.

Imorgon, söndag, ska jag in till stan med min fina kusin som jag inte har träffat på hur länge som helst. Vi ska shoppa loss hela dagen och ha det allmänt mysigt. Nu börjar klockan röra sig framåt, och om jag ska orka upp imorgon är det nog dags att sova nu!

I am titanium

(Bilden har helt klart ingenting att göra med texten.)

Hejhej, nu var det ett tag sen jag skrev. Men helt ärligt (detta är riktat till Axel, hoho) jag har ingenting att skriva, och när jag inte har något att skriva om så blir det bara meningslösa inlägg som är supertråkiga att läsa, inte ens jag om 20 år kommer vilja läsa ett sånt inlägg hoho.

För er andra som fortfarande läser min blogg, hihi. Min dag började rätt dåligt, jag försov mig. Jag fick ruscha upp och äta frukost och fixa mig osv, sedan var det bara att snabba sig till tåget.
Eftersom att vi idag skulle ha en utedag, skulle vi ta oss till Vitabergsparken, där varken jag eller någon annan från klassen varit, så vi visste inte riktigt hur vi skulle ta oss dit, men det löste sig, hoho.

Efter skolan åkte jag och träffade Axel och Marcelo, vi satte oss på Burger King och catchade up lite med varandra, det kan alltid behövas tycker jag.

Helsegt inlägg, hehe.

RSS 2.0