You Got Nothing More To Say

Braiga du!

Andreas Wijk; Perfektion


When I'm Down, Can You Pick Me Up?

Igår var en bra dag. Jag och mamma växlade våra svenska kronor till dollar och satte in mina sparade pengar på mitt konto. Nu känner jag verkligen hur det är på gång, att vi snart ska åka och att jag snart ska få besöka staden jag alltid drömt om att få besöka. Det känns så overkligt.


Igår kväll kom mina fina vänner över, vi tittade på Alex Rider och sedan tog vi en lång promenad. Standard helt enkelt.

Imorgon blir det ingen vidare uppdatering, fast det blir det ju inte annars heller.. I alla fall, jag och Bea ska åka till Sandhamn. Det ska bli väldigt mysigt, det sägs ju att det är väldigt fint där. Jag kommer ta med mig kameran och dokumentera allting, hehe. Känns som att jag inte har tagit så mycket bilder som jag egentligen ville den här sommaren. Men imorgon blir det mycket bilder i alla fall, det ska bli attans najs!

5 DAGAR, OH MY GOD!

Det är galet var tiden går fort, nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till New York, och jag kommer ihåg att jag började räkna ner när det var drygt två-tre månader kvar. GALET. Jag taggar så galet nu!

Mama Said

Ax sa precis att jag sög på att uppdatera den här bloggen. Och ja, jag håller med. Jag suger. Men det finns två anledningar till det faktiskt;
- Det finns ingenting roligt att skriva om, förutom min dag. Men hur kul är det att läsa om att jag har sytt gardiner? Inte kul alls hihi.
- Jag vill ha en roligare design som gör att jag blir mer taggad på att blogga. (Superbra anledning jag vet, hihi!)

Men för din skull Ax, så ska jag försöka skriva något roligare i ett annat inlägg.

Otroligt snygga.

The Boy Who Lived, Come To Die

Harry Potter har verkligen varit en del av min uppväxt. Jag kan väl inte påstå att jag är en av de stora fansen, men Harry Potter har verkligen betytt en hel del för mig. Nu när jag har sett den sista filmen känns det verkligen som att hela min barndom har tagit slut. Jag trivs verkligen inte med den tanken.
Jag vill att Harry Potter ska leva vidare, följa andra generationer och inte bara den här generationen. Mina framtida barn ska helt klart få växa upp med Harry Potter, precis som jag gjorde.
Btw, ni som inte har sett Harry Potter och Dödsrelikerna part 2, ni måste verkligen se den, för det är en underbar film. Enligt mig en av de bästa HP filmerna.

Put On Your Dancing Shoes

Idag har varit en bra dag. Jag åkte in till stan med Axel och Felix, vi gick till Djurgården och tänkte gå in på Junibacken, men vi ändrade oss när vi insåg att det kostade pengar. Så vi gick till Karlaplan där vi skiljdes från Felix, så jag och Axel gick och käkade på McDonalds. Han klagade på att jag åt sakta.. När vi var klara där tog vi oss till Fridhemsplan för att hälsa på Sandra. (Sandra ska förövrigt på Harry Potter galapremiär idag!) Vi åkte sen till Hötorget för att ta oss hem.

Funfact; På Kungsgatan hade dom lagt en rödmatta längs typ hela gatan och satt söta Harry Potter-lampor längs hela mattan. Det var otroligt coolt!

By Your Side

Yes! Efter en lång veckas väntan ska jag äntligen få bada igen. Vädret har ju svikit oss väldigt många gånger då vi hade tänkt bada. Men idag verkar det funka helt utmärkt. Jag taggar faktiskt galet på att bada igen, det måste vara det bästa på sommaren.


Ben Howard - Old Pine


Roll Away Your Stone

Idag var en väldigt chilldag. Axel, Sandra, Emmi och Felix drog hem till mig, vi tittade på Lost och gjorde ingenting. Väldigt bra dag helt enkelt.

Imorgon blir antagligen en likadan dag, bara att jag kommer vara ensam hela dagen. Jag funderar på att ta tag i vad jag velat göra ett tag nu, och skriva en ny låt. Känner att jag måste få ut allt jag har att tänka på någonstans, då är en låt ett bra ställe att rensa sig på.

Ba-bling, Ba-bling

Planerna för idag vart lite ändrade. Det var tänkt att jag skulle bada, men när jag vaknade i morse fick jag ett sms från Axel som sa att det var inställt. Ärligt talat tyckte jag det var väldigt skönt, då kunde jag nämligen somna om i några extra timmar, blev rätt sent igår. Förutom det har jag inte gjort någonting alls idag, därav att vädret sög, så man blev trött så fort man tittade ut genom fönstret.


Stereo Hearts


Jag ska bli någon Annan

För en stunds sen kom jag hem från bad i Vaxholm med mina fina vänner. Det vart mycket skratt och snacka om ingenting typ. Ikväll ska jag hem till Sandra, vi ska ha Lostkväll med några andra sköna typer.

Igår var jag med Lukas och Emelie och tittade på Transformers 3. Den var så otroligt bra, enligt mig var det den bästa filmen av de 3 Transformersfilmerna. Så den får en tumme upp av mig.


RSS 2.0