Från och med Du

Åh vad jag taggar till imorgon, då ska jag äntligen få se Oskar Linnros! Jag har längtat så länge, ååååh. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. I alla fall ska det bli helt underbart, hoppas han toppar konserten precis som Daniel Adams-Ray gjorde. Han hade sån otrolig energi på scen, och jag hoppas Oskar levererar lika mycket, hehe. Morgondagen kommer i alla fall bli helt underbar. Hejdo!

Who You Are

This song.. Helt undebar!

Genom Eld

Idag var en bra dag i skolan. Kändes verkligen som att tiden bara flög iväg, hihi. Vi hade en uppgift till idag som vi skulle redovisa i morse. Vi hade en timmes förberedelse innan redovisningen, men det var bara två av tre i gruppen som var där när vi egentligen skulle vara fyra. Conrad kom inte, jag och Emelie började få aningens panik, vad skulle vi göra ifall han inte kom. Då skulle vi varit körda med hela presentationen, hehe. Men tillslut kom han iallafall, så helt körda var vi inte.
Resten av dagen var inte så speciell, vi byggde broar på eftermiddagen, det gick galet dåligt. På lunchrasten gick jag och Lukas till en musikaffär för att spela lite gitarr, men den var ju såklart stängd, vi gick dit i onödan, hehe. Ovärt.

Jag Gråter Bara i Regnet


Åkte in till stan med pappa idag, jag kom hem med dessa fyra tröjor plus ett par jeans och en halsduk. Allt är från gina. Känns rätt enformigt, men det är helt okej hihi.

Moves like Jagger

Snart blir det att åka till Axel, ska fira hans födelsedag med några andra fina människor. Så det blir nog en trevlig kväll. Känns som att det var en evighet sen jag träffade the gang, känns lite tråkigt hehe.

One step forward

Jag är så otroligt nervös! Imorgon börjar jag gymnasiet, alltså var detta mina sista lediga dag, usch. Det är helt otroligt hur fort sommarlovet har gått, det känns som att det var igår jag slutade skolan liksom. Men som sagt, imorgon tar jag ett kliv över till nästa kapitel i mitt liv, jag kan garantera att gymnasiet inte kommer bli samma sak som grundskolan, men jag tror det kommer bli bra, det hoppas jag iallafall. Mitt enda stora problem just nu är vad jag ska ha på mig, jag har gått och funderat på detta i flera dagar nu, hehe. Och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig, det är jobbigt. Jag hoppas att Nejla loggar in på skype snart så att jag kan ringa henne och be om råd.

You shout it out, but I can't hear i word you say



Ikväll håller vi i en kräftskiva här hemma, det kommer bli myckettrevligt. Har väntat hela året på att få äta kräftor hihi. Det är sååå gott!

Morgan

Jag känner att jag snart måste ta och städa Morgan en snabbis, han börjar bli väldigt dammig, och det vill jag inte att han ska vara! Han börjar även få fettfläckar på skärmen och runt tangentbordet, not good.

Kan inte sluta lyssna!


Shoot me down, but I wont fall


Bright Lights Bigger City

Idag blir det en trip in till stan med Bea och Natalia. Natalia har jag inte träffat på hela sommaren, vilket är galet! Så det ska bli roligt att träffa henne igen. Jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra inne i stan, men det blir väl att ta en fika och bara ta det lugnt.

Good Days

Tog mig in till stan med Johanna, Axel och Felix idag, vi drog oss till Djurgården och hyrde en röd trampbåt, vi flöt runt lite på vattnet och hade det mysigt! Lite senare gick vi till Gröna Lund och köpte oss varsin glass. Mysig dag helt enkelt!

Min favorit årstid och varför.

Mina* favorit årstider är Sommar och Vinter, rätt uppenbart. Jag älskar sommaren eftersom att det är varmt och skönt, solen värmer upp hav och sjöar så man kan bada. Man slipper gå omkring i jackor 24/7. Man blir brun utan att behöva ligga och pressa, som vissa gör ändå.. Sommarkvällarna är helt underbara, då man kan sitta ute på altanen hela natten om man skulle vilja utan att börja frysa.

Jag älskar vintern för dess snö, om det kommer snö vill säga. Men de senaste åren har det varit hur mycket snö som helst, vilket är underbart! Snö gör att man kan åka skidor, vilket jag älskar att göra. Och det är så underbart fint ute när det ligger ett vitt täcke av snö över allting. Om det inte blir snö kan man alltid åka upp till Sälen t. ex. där det allt är snö! Man kan använda mysiga stickade tröjor som värmer en. Man kan tända kaminen i huset utan att det blir kokhett inne eftersom att kylan utomhus håller värmen stabil. Blablabla, det finns massa jag älskar med vintern, hihi.

G-L-Ö-M-S-K

Eftersom att jag bara gjorde två inlägg från den där "varjedagslistansaken", så ska jag fortsätta på den nu dom kommande dagarna. Ifall jag kommer ihåg, vill säga..

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

White As Snow

Åh vad jag saknar snön och skidåkningen. Skulle inte tacka nej till lite snö nu när molnen drar in och förstör sommaren.

Like a Skyscraper

Ju mer jag tänker på att skolan ska börja, ju nervösare blir jag. Ärligt talat är jag inte taggad, knappt i alla fall. Det känns så fel att lämna tryggheten i gamla skolan, att lämna alla vänner man känt i flera år, att lämna den fina gemensamheten vi byggt upp. Gymnasiet kommer inte alls bli samma sak som grundskolan, och det tycker jag inte känns bra alls. Och att veta att jag snart antagligen kommer tappa kontakten med de flesta av mina vänner från gamla skolan, usch det är något jag inte ens vill tänka på. Jag försöker tänka så positivt som möjligt på det hela, men det är svårt. Det enda som kommer upp i huvudet är, kommer jag bli ensam? Kommer jag kunna skaffa några vänner? Tänk om alla hatar mig, ovs. Inte för att jag tror att det kommer bli så, kan jag inte låta bli att frukta det. Jag vet att allt kommer bli bra, men det känns bara så fel.

Behövde bara skriva av mig lite, hehe.

Bring me back to New York


Åh plutte ponny!


Captain America


Om drygt en halvtimme, ska jag ta mig till tåget och åka in till staden med pågarna ovan, vi ska på bio och se Captain America, ska bli attans najs!

All good things comes to an end

Ridkursen är slut för den här gången, men kan säga att jag verkligen har lärt mig massa nytt under dessa 5 dagar. Det var brutalt att gå upp klockan 7 varje morgon, men det lönade sig i alla fall, vilket var tur! Under kursen red jag min fina påny Trocadero, som är på bilden ovan!

What Makes You Beautiful



Åh vad underbart, One Direction's första singel har kommit ut, och gud vad underbart bra dom är. Jag måste säga att jag är så otroligt stolt över att dom faktiskt har lyckats göra en egen singel, eller ja, ett helt album. Att dom har kommit så långt som dom har gjort. Jag kommer ihåg när killarna var med i X-Factor, dom skulle egentligen inte ens fått gå vidare, därför blev dom ett band för att dom skulle passa bättre så. Och gaaaah, vad underbart! Jag döör!


Better run, better run

Redan innan jag börjar skolan har jag börjat skjuta upp läxor jag får. Det bådar inte gott.. Vi fick nämligen i läxa av min ridlärare idag att vi skulle utvärdera lektionen. Det är säkert jättenyttigt, men jag tycker det är aningens ovärt. Men vad gör man inte? Mina muskler gör bara mer och mer ont för varje lektion, och just nu har jag ont i hela kroppen, not so nice. Men nu ska jag inte klaga mer.

Silly Me

SKOJA. Det är nog bäst att jag håller mig vaken lite längre, annars kommer jag säkert bara vakna senare och inte kunna somna om. Så falsk alarm, hehe. Hoppas bara någon trevlig kotte loggar in på skype snart så att den kan hålla mig vaken, annars lär jag väl tuppa av snart.

Talk Tonight

Usch tröttheten visar sig ännu mer ju längre tiden går, jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre. Jag tar nog och går och lägger mig nu. Godnatt världen!

Be All We Could

Herregud vad jag är mör i lårmusklerna just nu. Två 75 minuters pass tar rätt mycket på krafterna när man inte ridit på hela sommaren. Men kul var det, och ännu roligare blev det när det gick bra! Förhoppningsvis somnar jag lite snabbare och tidigare ikväll än igår, så jag har lite mer krafter till imorgon!

A guy like you, should wear a warning

Klockan är 10 i 8, och då kan man ju undra varför jag är vaken. Jo, om ungefär en timme ska jag åka till stallet. Jag ska nämligen rida hela veckan, vilket ska bli oerhört roligt eftersom att jag inte har ridit på hela sommaren. Någon dag får kameran åka med också, så jag får lite fina bilder. Hihi.

I natt var en väldigt jobbig natt, jag gick och la mig klockan halv 1, men jag somnade inte förens klockan 4. Jag låg alltså och försökte somna i 3 och en halv timme. Jag fick lite halvt panik av att ligga där och inte kunna somna, speciellt när jag insåg att jag bara skulle få sova i 3 timmar. Ovärt.

Bilden har absolut ingenting att göra med texten. Hehe.

Pumped Up Kicks

Enligt vädret blev det inget bad idag, vilket var synd eftersom att jag är otroligt sugen på att bada, big surprise! Istället måste jag vara hemma och umgås när farmor kommer över, inte för att det gör mig något. Men rolighetsgraden hade varit högre om jag fick bada, hehe. Ikväll kommer Johanna, Axel och Felix över, vi ska typ titta på Lost och ha det allmänt trevligt.

You're from a whole other world

Beatrice and le family kom över till oss idag, vi åt middag och hade det allmänt mysigt. De hade med sig Molly, deras underbart söta Cocker Spaniel på 7 månader.

Imorgon blir det att åka och bada med Axel, och vem mer som ska följa med, men det återstår väl att se.

HP7

Jag vart otroligt sugen på att se Harry Potter och Dödsrelikerna (båda filmerna) just nu. Ser fram emot att köpa den sista filmen när den kommer ut!

Fairytale of New York

Ibland måste man få ta sig tid att drömma sig bort till en annan plats, en plats man tycker mycket om, eller en plats man kanske länge har velat möta och utforska. Sen jag kom hem från New York har jag var 5e minut drömt mig bort till New York, jag har hela tiden tänkt "Vad är klockan där nu?", "Vad skulle jag gjort om jag var där nu?", "Här är det bara 20 grader, där hade det varit 30 grader, så mycket bättre" m.m. Jag låter säkert som värsta tönten nu haha, men jag skulle vilja gå på Broadway igen och titta på alla neon skyltar som lyser upp hela centrum. Ta en taxi ner till Soho för att shoppa. Gå upp för 5th avenue och shoppa lite till, och sukta efter att kunna handla inne på bl.a. Gucci, Prada och Tiffany's. Jag vill vara omringad av det underbara språket dom pratar där. Jag vill åka häst och vagn genom Central Park. Ja, det är mycket som gör mig vilja åka tillbaka till New York, och jag hoppas jag kommer tillbaka dit någon gång i framtiden.

Oh how I miss this Town

Underbara stad.

Hollister = <3

Sånna här snyggon stod runt om i hela Hollister affären i New York, oj vad man bara ville ta med en av killarna hem!

Försök inte tänka på att det är en brutalt suddig bild heheheh!

Freedom is our neighbor

- Frihetsgudinnan, var så overklig att se.

Shopaholic

Här är då det mesta jag shoppade i New York, det är inte allt, för lite har jag använt och låg i tvätten, men ja. Det mesta. Jag tycker själv att jag shoppade för lite, hade gärna kunnat shoppa en hel del. Men ibland måste det ta stopp någonstans. Hehe.

Fina Gitarr!


Bruden, kom hem nu!


Pottermore

YES. Äntligen hann jag svara på dagens fråga och hitta den magiska fjädern. Jag är så lycklig!

A skinny boy from Sweden

Var med mina fina vänner idag. Eller ja, på kvällen. Under dagen var jag och badade med far min, det var mysigt!

För er som inte visste så var jag i New York i en vecka. Det var helt underbart. Fyfan vad jag älskar den staden. Jag måste tillbaka! Nästa gång får det bli med en vän istället, hade varit grymt! Jag kommer ladda upp bilder senare, och för er som känner mig och är nyfikna så ligger bilderna uppe på facebook.

Jag känner mig helt brutalt nervös, för imorgon ska jag till optikern och göra en synundersökning som man tydligen måste ha för att kunna få börja övningsköra, och jag är så orolig att jag ska göra fel och typ inte få börja övningsköra. Hehe. Det blir säkert bra.


RSS 2.0