OMGOMGOMGOMG

Gosh, sitter på tinychat med Chaz Somers, Jaden Smith och Justin Bieber just nu. HELT AWESOME.

WE WE WE SO EXCITED

Wanna know what i did today?

Jag har bakat HELA skoldagen tillsammans med massa superbra människor. Vi gjorde äppelmuffins, citronmuffins, blåbärsmuffins, bananmuffins och massa andra muffins. Dom vart jättesuperdupergoda. Jag vet att ni är avundsjuka!

Nu ska jag dra mig hemåt, gå ut med hunden och sedan möta upp Nejla!

Hahah killing me!

Detta är då en riktig facebook!

I'm the only cat in the world

Hejhopp! För en stund sen kom jag hem från SKU (svenska-kyrkans-ungdom). Det var yttersttrevlig, jag träffade massa härliga människor. Framför allt Tove och Filippa som jag har saknat något otroligt!

Nu funderar jag på om jag kanske ska ta och sova. Kunde vara skönt. Så vi hörs väl imorgon kanske!
PUSS

Imma tell you one time!

Jag och Nejla hade lite små tråkigt på mattelektionen så varför inte ta tillfället till akt och foto lite finfina wecambilder? Hihi!
Hahah jag dör på Nejla!

Baby, baby, baby, nooooo

GLÖM INTE ATT UTLOTTNINGEN FORTFARANDE ÄR IGÅNG! KLICKA HÄÄÄÄÄÄR FÖR ATT VARA MED !!!
Jag kommer förmodligen avsluta den på fredag eller något sådant. TJADÅÅ.

Hahaha bästa!


SNYGG VA?!

Den här fina snigelsaken gjorde jag på slöjden, gotta love it !

Le spiderman water off of hands

Hahahah jag dör. Jag älskar att jag säger att jag ska gå och duscha, men jag rör mig inte ur fläcken. Alltså sitter jag fortfarande kvar här och nördar framför datorn.

Men då kan jag berätta att mitt rum som vi har hållt på att måla om och tapetserat om blev klart igår. Det var naaiizzzeee. Så nu är det fett fint här inne, eller ja, sådär. Vi ska bara möblera om och fixa min walk-in-closet så är allt het perfect.

Okej, en gång för alla. Nu ska jag duscha.

Haha jag dör.

Fått en flaska i huvvet

Usch, jag är så attans sugen på att shoppa. Även fast jag gjorde det i lördags haha.. Jaja, det är attans tur att jag ska in till stan på lördag igen så jag kan shoppa lite till.

Oj, vad ointressant det här inlägget vart .. Intresseklubben antecknar. Nu måste jag iallafall ta och duscha, sen kanske jag skriver något inlägg innan jag sover.

PUSS

Yes, fullt normal.

Haha ta det inte seriöst.

Hello there

Nu sitter jag här på Engelska lektion med Nalliepoopoo!

Kärlek

Linnea <3 Jessie J

Vi hade ett liv, sen fick vi MacBooks


Världens bästa klass som kommer splittras i sommar. Det lär bli en av de sorgligaste händelserna på länge.

Hotness


Taylor Lautner

Helt awesome.

Svar på tal

Hon heter Natalia :)

Tessie, Tessie, Tessie ..


Haha jag dör! riktigt_lost_chey ! Om du kollar i menyn så finns det en ruta högst upp, i den finns det en bild på mig och ovanför bilden står det bloggsvar. Det är bloggsvar hahah.

Uppdate; i bloggsvar kan folk fråga mig frågor. Och det blir mycket enklare för mig att svara på dem, för ifall någon utan blogg skriver en kommentar med en fråga i på min blogg, då måste jag göra att helt inlägg bara för den här frågan, det behöver jag inte göra på bloggsvar.

Haha omg, jag vet inte hur jag ska förmulera mig ..

Utlottning!

Jag tänkte att jag kunde lotta ut en av mina inviter till bloggsvar. Så släng in en kommentar där det står "Jag är med" eller något liknande. Så är du med i utlottningen. Du får dock bara lägga EN kommentar, annars blir det för förvirrande haha.

GOOD LUCK :)

Summer times

Är det bara jag som längtar något otroligt till sommaren? Jag saknar de sena varma kvällarna, det varma vattnet, sommar modet och till och med myggorna saknar jag. Jag saknar att åka in till stan, sätta sig med en glass i kungsan och doppa fötterna i fontänen. Och att slippa dra på sig varma skor och jacka så fort man ska gå ut.


Godnatt gullisar!

Haha, dör.

True story


4-ever is a long time.

Dessa tröjor var de tröjor jag köpte idag. Färgerna är dock inte alls rättvisa.

Inspiration

weheartit

Oförglömligt <3


iheartit

weheartit

Put a ring on it

Jag och far min tog en tur in till stan idag. Jag fick med mig ett par byxor och fura tröjor med mig hem. Det var ytterst härligt att shoppa igen, tror det var ungefär två månader sen. Desperat? Nejnej, inte alls..

Jag tänkte även berätta att jag ska fixa en header till bloggen inom en snar framtid. Så jag hoppas inte ni trodde jag ville ha bloggen like thiis. Haha.

OSKAR LINNROS KOMMER TILL GRÖNA LUND!

Gah jag dör. Äntligen äntligen finns det en "konsert" med Oskar Linnros som jag faktiskt kan gå på. Åh vad jag redan taggar till. Och jag hoppas verkligen jag kan få med mig Sandra på det här också. Gaaah jag dööööör!


För idag.

Så värd att lyssna på. Så jävla bra. Ok, hejdå.

Så jävla ..

.. Underbart snygg <3

Spexfoto

Idag har varit en bra dag. För vi har haft spexfoto, vårt tema var datanördar/gamers. Det var helt wonderbra!

Är det såhär det känns att va lycklig?

Igår kväll var nog den bästa kvällen någonsin. Då var jag nämligen och såg Daniel Adams-Ray live. Han var så underbart bra. Hans röst var nästan bättre live än inspelat. Och han verkade så snäll, eller nej. Han verkade inte snäll, han VAR snäll! Efter konserten träffade vi honom och då signerade han min tröja.

Åh herregöstanes. Helt underbart var det.


Bland molnen

Välkommen hit, du som hittade hit. Jag heter Linnea och är ägare på Pyjamasbyxa och iheartlautner.


Här kommer jag skriva om min vardag och sånt som händer i mitt liv. Jag kommer lägga upp så mycket bilder som möjligt och försöka uppdatera så ofta som möjligt.


RSS 2.0