Who's gonna save the world tonight?

Helt underbart.

Fest Hos Mange

Nu är jag hemma från en trevlig dag på stan med sköna människor. Vi satt i kungsan och käkade glass, letade efter skor till Felix, letade efter en hatt till Emelie och käkade på McDonalds. Det var yttersttrevligt!
Juste nu sitter jag och väntar på att Emelie ska skypea klart med Fessal och komma hit. Hon ska nämligen sova här i natt och det ska bli väldigt ruuuligt.

Sommarplåga '11

Helt klart sommarens bästa låt!

Summer of '69

Igår var jag otroligt trött. Sov i ungefär 5 timmar från fredagen till lördagen. Men så blir det när man har folk som sover över. Vi hade iallafall jättemysigt och roligt.


För er som inte riktigt förstår, så lekte vi kroppmotkropp, hihi.

Glad Midsommar!

Glad midsommar allihopa! Själv kommer jag och min familj inte fira midsommar idag, vi tycker mest att det är en onödig dag som man inte behöver fira. Haha.

Ikväll kommer det hit några fina människor. Vi ska ha det mys med filmer och annat mysigt. Emelie ska jag också få träffa idag. Henne har jag inte träffat på några månader nu. Så ja, jag har saknat henne något otroligt faktiskt.


Once you go Mac, you never go back ♥

Igår när jag kom hem från Blekinge låg det en sprillans ny MacBook Pro på sängen. Ni kan ju gissa om jag blev lycklig. Nu slipper jag dras med en äcklig PC. Hans namn blev Morgan, fråga inte varför. Det bara kom till mig, haha.

2007 - 2011 ♥

Borde inte jag vara glad över att jag precis har fått sommarlov? Nej, jag är ledsen som fan. Jag skulle kunna gå i skolan i minst 2 veckor till bara för att umgås med mina fina vänner. Det känns så hemskt att allt är slut nu. Både idag och i måndags har varit som begravningar. Speciellt i måndags när vi hade niornas middag. Det var seriöst den sorgligaste dagen på riktigt länge, vet inte riktigt hur mycket jag grät.

Det känns så ovärt att slänga bort 4 år. Min klass har verkligen blivit som en enda familj. Det är så fint. Jag hoppas iallafall att vi ska hålla kontakten och fortsätta umgås. För att tappa kontakten skulle fan inte vara kul.

Nu måste jag sluta vara emo. Puss på er.

Känns ovärt att lämna de människor man träffat varje dag i 4 år nu


Två dagar till..

Jättebra människor


Hej allihopa. Detta är sista gången jag skriver på min älskade Macbook Vilgot. Allt jag kan säga är att han har varit mitt liv i ungefär ett år nu. Och jag kommer sakna honom något otroligt mycket. Jag älskar dig älskling. Hejdå. ♥

Jag lär ju inte sakna er lite

Igår var en väldigt bra kväll. Tog hem några underbara människor och hade det ypperligt trevligt!

Bilder kommer senare.

Time To Sleep. Dröm Sött, hehe.


Turn My Swag On

Hey dudes! Just nu ligger jag i sängen och är lite halft deckad. Jag är så oerhört trött, gick nämligen upp 20 över 6 imorse. Bad idea? Ja.

Idag har jag och Natalia iallafall varit på en photoshoot, och fixat bilder till vårt skivomslag, hihi. Vi har även sjungit det sista till låten, det var SVINKUL. Imorgon kommer vi få våra skivor, oj vad jag längtar!


Usch, jag vill tillbaka


Bara droger och dagen efter

Oj, den här dagen var HELT AWESOME. Jag och Natalia fick äntligen spela in våra låtar. Och herregösses vad kul det var. Skulle lätt kunna spela in en låt varje dag. Det var typ himmelskt att få stå i studion och sjunga. Haha, gud vad töntig jag är.. Jag hoppas iallafall att våra låtar blir bra när dom är klara, och att vi får göra det någon gång igen. Haha. Tönten.

Nu måste jag gå och leta upp kläder som jag ska ha på photoshooten imorgon, ha en bra kväll!

RSS 2.0