Årsresume - Juni

Jag och Natalia fick äntligen börja på vår prao och det kan varit den roligaste praon jag någonsin varit på. Vi fick spela in våra egna låtar, även skriva egna låtar, vi hade en photoshoot, vi fick våra första skivor med våra låtar på dem. Vi fick gå på konsert och vara backstadge på konserten, vi fick även träffa ännu en låtskrivare som lyssnade på våra låtar och gav oss tips. Det var en händelserik vecka, och jag är så glad att jag praoade där. Jag lärde mig mycket nytt och hade riktigt roligt.

Årliga Vittra VM hölls i år i Vallentuna. Hela skolan var där och hejade och kollade. Vallentuna tog sig till final och vann!


Jag började umgås mer med folk från 9an som jag inte umgåtts så mycket med förrut. Och vissa av dem är idag mina närmaste vänner.

Vi hade 9ornas middag. Det kan ha varit den sorgligaste kvällen på länge. Det kändes som en begravning. Vi fick se och höra minnen från åren som har gått, vissa elever sjöng och höll tal. Det var allmänt fint och man kunde vekligen inte hålla sig för gråt. Jag insåg där att jag skulle sakna min klass något oerhört och att alla betydde väldigt mycket för mig.

Det var skolavslutning, som vissa längtat till mer än andra. Det var inte så sorgligt som jag trodde det skulle vara och det var mycket blandade känslor. Det var iallafall härligt att äntligen få sommarlov och slippa behöva tänka på skolan, bara ta det lugnt och sova länge på förmiddagarna.

Jag fick en ny Macbook, som jag för övrigt döpte till Morgan. Jag vart så otroligt lycklig och är fortfarande väldigt glad för att jag fick en. Jag skulle inte klara mig med en PC. Hehe.

Årsresume - Maj

Maj började smiga sig på och det blev allt varmare, man kunde sluta använda skinnjackan och dra fram jeansjackan istället, som förövrigt är mycket kyligare och svalare än skinnjackan. Träden började bli gröna och solen stannade uppe mycket längre än tidigare.
Den 18 maj träffade jag mina dåvarande drömkillar i One Direction för första gången när de kom hit för att spela in ditt första album. Det var inte den första gången jag träffade dem utan jag träffade dem flera dagar därpå också. Jag var världen lyckligaste då och jag kunde inte fatta att jag faktiskt fått träffa killarna jag varit kära i i flera månader. Det är ett minne jag aldrig kommer glömma och jag är så glad över att jag fick träffa dem och prata med dem.

9ornas bal tog plats och jag hade en väldigt trevlig kväll med många av mina vänner. Det var en kväll många hade väntat på, dock var inte jag en av dem då jag faktiskt funderade på att inte gå i början. Jag är glad att jag gjorde det iallafall.

Jag och Natalia började leta praoplats och hittade en hos en sångare/låtskrivare. Där skulle vi få chansen att "jobba" som en riktig artist och även få spela in våra egen skriva låtar. Vi var så taggade så det inte var sant.

Jag och min familj bokade en resa till en stad jag alltid velat besöka, som jag alltid drömt om att få åka till och som jag drömmer om att en dag få bo där. New York skulle vi besöka i slutet av Juli.

Årsresume - April

Jag såg de första blommorna växa fram i rabatten i trädgården. Det var så härligt att det äntligen var vår.

Jag drog än en gång med mig Nejla upp till Kläppen. Vi som hade väntat oss minusgrader och mycket snö fick en vändning när vi insåg att det endast fanns snö i några få backar och att det var +25 grader varje dag. Jag fick med mig en väldigt snygg goggelbränna hem, som satt i ett för långt tag.

Årsresume - Mars

I mars startade jag den här bloggen, mest för att jag och Emelie slutata blogga på pyjamasbyxa och för att jag ville ha något att skriva på, även om det kanske inte skulle bli hela tiden.

Jag och Sandra fick äntligen se Daniel Adams-Ray som vi hade taggat till så länge. Det var en helt otrolig kväll då jag både fick se honom uppträda, träffa honom, prata med honom och få hans autograf på min tröja. Jag kände mig då som världen lyckligaste tjej.

Vi hade plojfoto och man började nu känna att det var slutet av 9an, att vi om bara några få månader skulle tas från tryggheten och börja om på nytt. Det var både spännande, sorgligt och skrämmande.

Min kärlek för Taylor höll fortfarande i sig, och jag la bland annat upp bilden ovan här på bloggen.

Årsresume - Februari

Jag började tjata på mina päron om att få byta rum med dem. För jag ville ha ett större rum och jag kände att jag spenderade mer tid i mitt rum än vad de gör, därför skulle det inte spela någon roll om de fick ett mindre rum. Tillslut fick jag min önskan igenom och bilden ovan visar hur det såg ut när jag precis flyttat in.

Jag och Nejla åkte upp till Kläppen på sportlovet. Vi åkte skidor hela dagarna och hade det alltmänt härligt!

Årsresume - Januari

Precis som alla andra bloggare gör, så tänkte jag själv göra en liten årsresume. Jag tycket det är kul att titta tillbaka på året som har gått och bland annat se vad jag hittade på och hur jag själv har förändrat som människa.

Jag firade in det nya året med några av mina vänner. Vi spenderade kvällen hemma hos Bea där vi pratade, dansade och chillade galet helt enkelt.


Snön tog nästan över Sverige i Januari, vilket inte gjorde mig något då jag fick bra underlag för skidåkningen. Det går inte riktigt att säga detsamma i år, då underlaget sög i backen..

Min kärlek för Taylor Lautner som pågått hela 2010 fortsatte som ett tåg på rälls in på 2011. Jag tror alla som känner mig i verkligheten kan vittna om att jag var galen i honom. Dock kan jag inte neka att han är snygg som satan, tror en del av mig fortfarande är kär i honom, hehe.

Januari var inte en så händelserik månad för mig. Så jag avslutar här.

RSS 2.0