It's Christmas time

Det är första advent. Och var är snön? Jag får ingen som helst julkänsla när det regnar ute och är plusgrader. Snart kommer Beatrice hit, vi ska julbaka lite, pepparkakorna står på första tjing, men ska jag vara ärlig tror jag inte det kommer bli så många färdiga pepparkakor, vi kommer nog ge oss på degen i första hand.
Jag tänkte förövrigt göra en ny design till bloggen, känner mig redan trött på den jag har nu och det känns som att jag aldrig riktigt kan få till en som jag verkligen gillar. Wellwell, man är nog aldrig nöjd med det man har.

It Plays For You

Har stört ont i huvudet just nu, men ska ändå pallra mig till stallet och rida en sväng. Det blir säkert härligt. Sen blir det förmodligen att sova när jag kommer hem, är galet utmattad.

Största biffarna

Jag och Nejla drog en sväng förbi gymmet igår morse. Resultat = (Y)
Haha omg, vi ser ut som största fjortisarna..

Why do you always have to love the wrong things, Bella?



Nu skojar jag inte med er, men, BREAKING DAWN = VÄRLDEN BÄSTA FILM. Jag dör, den filmen, alltså man blev typ helt tagen. Den var så fin, och så bra, och så rörande, och så sorglig. Jösses, allt var den. Så otroligt otroligt underbar. Ni som inte sett den än, gå och se den! Kille som tjej! Ni som känner mig vet att jag alltid varit Team Jacob, helt klart. Men ärligt, jag kan inte välja sida nu. Båda två är så fina och så bra, och så snygga. Omg, jag vet inte vart jag ska ta vägen. DET VAR SÅ BRA!

Mr. Lonely

Sitter och chillar i skolan, helt ensam. Åkte med pappa in till stan idag, han skulle träffa någon kund i slussen, då kändes det riktigt värt att åka med honom in. Dock kom jag fram en halvtimme för tidigt in, men det gör ingenting. Nu får jag lite tid att skriva ut lite papper jag ska ge till min mentor. Så det är skönt.

Idag kommer nog bli en rätt skön dag, med tanke på att jag slutar klockan 12. Sedan ikväll ska jag och Nejla förmodligen gå och se Breaking Dawn, och ni kan ju gissa om vi är taggade. GALET taggade är vi, hehe.

Nu ska jag fortsätta sitta här i min ensamhet.

There'll be no sunshine if I lose you, babe



Idag vart det ingen skola för mig, vi hade tydligen inga lektioner på förmiddagen så jag passade på att stanna hemma. Jag och Nejla har bestämt skypedate starx innan tre då vi ska plugga klart vår Ekonomi och matteläxan vi har tills på fredag. Så det ska bli skönt att få det klart. Nu ska jag försöka skriva klart två engelska uppgifter som legat och skräpat i 2 veckor som även dem ska vara klara på fredag. Så det är bara att ligga i idag, men det ska nog gå finfint!

Tralalalala

Hello world! Seg dag har det varit. För det första fick jag ingen sovmorgon för att jag skulle ha något samtal med min mentor, och eftersom att alla i klassen skulle ha det blev man utdelad en tid och jag fick en av de sämre tiderna, 9:40= ingen sovmorgon. Efter det hade jag ingen lektion igen förens klockan 13. Tjihoooo! Håltimme i 12345789 timmar. Men det gick rätt fort ändå. Det vart lunch, äcklig mat, åt ingenting. Första och enda lektionen för dagen började och där hann jag klart med allt jag skulle hinna klart med i Caset, så det var skönt. Något mer ointressant hände inte under dagen.
Tjipptjopp, ha det gott.

It beats for you

Goddagens allihopa. För er som har missat så är det Farsdag idag, så ni får inte missa att vara lite extra snälla mot era pappor idag. Min present till pappa var att gå och se Tintin, han har tjatat som en galning på att få se den, så nu äntligen ska ha få göra det. Jag känner mig som 10 igen nu när jag ska gå på bio med föräldrarna, haha.

Tonight Tonight

Livet enligt Rosa och en påse godis, life's good.

Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu



Något jag vill ha mer än något annat just nu måste vara att få tillbaka min Morfar. Snart är det 2 år sen han dog. Tiden har gått så fort, men ändå så långsamt. Kan inte riktigt förstå att det nästan var 2 år sen jag träffade honom senast, och jag tror jag fortfarande inte riktigt fattar att han inte finns längre. Tänker mig fortfarande att han sitter och tittar på TV i den gamla fottöljen hemma i Mormor och Morfars gamla lya. Jag saknar honom något brutalt.

Under the Mistletoe

Detta är helt klart favoritlåten för tillfället.

Please tell me what there is to complain about



I brist på annat drog jag fram plattången och lockade håret för att se hur det såg ut. Det vart ett rätt bra resultat, tycker jag, hihih. Sedan sprang jag ner och hämtade upp ett paket Digestive kex som jag sitter och knaprar på nu. Egentligen skulle jag behövt göra två engelska uppgifter precus nu, men usch jag har ingen ork alls. Fast känner jag ms. K rätt kommer hon inte bli så superglad ifall jag säger att jag inte är klar imorgon.

Tänkte bara säga att, DAMN vad snygg du är Marcelo!

 



Du är min favorit, och jag saknar dig


Not everyone can be trusted

Jag hae varit så otroligt trött idag, ändå gick jag inte och la mig så otroligt sent igår. Men man har väl sina dagar antar jag. Det enda jag gjort idag var att övningsköra, bra tyckte jag inte att det gick men det är väl bara att försöka mer nästa gång jag kör.

Juste nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber, hehe, och försöker hitta någon bra film jag kan se. Är sugen på att se en riktigt bra film, det var länge sen jag gjorde det. Så det ska bli myspys. 

Såhär såg jag föresten ut igår, fast jag dumpade masksaken efter bara 5 minuter, den var onödig och jobbig att bära.

Something good can work

Ikväll är det Halloweenfest som står på listan. Det ska bli trevligt eftersom att jag har varit otroligt taggad på att klä ut mig ett tag nu. Jag ska klä ut mig till en bov/tjuv ikväll, så vi får väl se hur det blir.

Det handlar om dig

Idag har varit en av de där dagarna man inte gjort någonting alls på. Sov länge imorse och sedan var jag seg hela dagen. Vid halv 5 kom mamma hem, vi gick ut och övningskörde i drygt 1 och en halv timme. Det var ytterst trevligt. Något mer nytt har inte riktigt hänt i mitt liv.

I will never make it by without you

Dessa två covers på Without You är helt underbara, just saying.

Mina mål/drömmar/önskningar

Jag har många mål i mitt liv, många mål som egentligen är rätt meningslösa, men som är kul att försöka uppnå. Men de största målet just nu är att gå ut gymnasiet med så höga betyg som möjligt, och att sedan komma in på unviersitetet i Lund.

En dröm jag har haft sedan jag var liten är att bli sångerska, jag har alltid älskat att sjunga och jag sjunger HELA tiden. Man hör mig alltid nynna eller småsjunga på en låt. Ibland undrar jag inte om folk blir trötta på att alltid höra ljud från mig. En annan dröm är att bli bildesigner på Porsche. Jag älskar bilar och skulle gärna jobba med bilar, dock inte som typ mekaniker haha.

Jag önskar mig rätt mycket, vem gör inte det liksom? Högst upp på listan just nu är en resa till New York, jag trivdes så bra där och skulle gärna ta en shoppingtur dit igen.

Listor suger

Än en gång ska jag försöka ge mig på den här listan. Mest så att jag ska ha något att blogga om, så inte bloggen står död och igenbommad.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

I wish nothing but the best for you

Snart ska jag åka och träffa mina härliga vänner. Det var ett tag sen jag träffade dem nu, och det tycker jag inte alls är bra!

I tossed it all in the trash


Drog till och storstädade rummet och garderoben idag, det har nämligen varit ett bombnedslag här inne i flera veckor nu. Men nu är det fint och rent. Jag är faktiskt stolt över mig själv, hihi.

RSS 2.0