It Will Rain

Ny helt underbar låt av Bruno Mars, som för övrigt publicerades på min födelsedag, hihi! Duktiga Bruno. <3

Yäääääy

Hohoho, gissa vem som fyller år om 1 timme och 40 minuter? Hohoho, gissa vem som ska få börja övningsköra om 1 timme och 40 minuter? Hohoho, det är jag! Hihihihihihihihi.

That's what the wiseman said to me

Tog hem en liten del av släkten idag för att fira min födelsedag som är på måndag. Jag fick lite presenter osv, vilket var väldigt trevligt. Sen åt vi tårta och snackade massa skit.

Jag åker nog in till stan med Nejla imorgon för att shoppa upp en del av mina pengar. Det var ett långt tag sen jag shoppade, och nu när vi ska ha skolfoto på tisdag måste jag ha lite nya kläder, hihi.

Summer lovin'

Åh vad jag saknar sommaren. Nu är allt grått och trist vilket slutar med att man bara blir deppig. Dock kan jag inte säga att jag hatar hösten, dels för jag fyller år och att den är väldigt fin, när det väl är fint väder. Annars suger den rätt hårt.

Du är välkommen in

Hade otroligt tråkigt idag, så jag spelade in en liten snabb truddelutt på garageband. Fick bli Välkommen in med Veronica Maggio, som jag förövrigt ska se imorgon och det ska bli helt otroligt awesome. Åh vad jag taggar!

New beginning

Jag känner hur otaggad jag blir på att blogga när bloggen ser ut som den gör. Jag vill ha nytt, en ny uppstart, en ny design, allt känna så gammalt och tråkigt. Hade jag haft photoshop på den här datorn hade jag gjort nytt dirr, men ikke..

You won't believe it's true

Den här dagen har varit otroligt seg, jag har legat i sängen hela dagen och inte gjort något alls typ. De enda gångerna jag har tagit mig ur sängen har varit när jag skulle äta och plugga matte.

Igår kväll var jag hos Natalia, hon fyllde år för någon vecka sen så vi firade henne. Det var mycket trevligt. Träffade massa nya människor jag aldrig sett förrut och åt mycket tårta, hihi.

Finns inte så mycket mer att säga.

Du är bra


9/11

Idag var det 10 år sen Word Trade Center rasa. Det är helt sjukt hur fort tiden har gått, känns inte som att det var 10 år sen jag hörde om det. Det var så galet många liv som försvann under den 11 september och i mina tankar finns deras anhöriga. Allt är så otroligt sorgligt.
Uppbyggnaden på Ground 0 var så otroligt att se. Den nya skrapan kommer bli så mäktig.

It Was Your Heart On The Line

Nu var det drygt en vecka sen jag skrev, och det förvånar mig att det fortfarande tittar in folk här varje dag när jag inte skriver på så länge. Nu sitter jag i alla fall i skolan, jag är helt ensam, eller nej, Morgan är ju här och underhåller mig. Puss på dig Morgan. Nu kanske ni undrar varför jag sitter i skolan (nä, ni undrar säkert inte alls det), Nejla har tyska så jag är snäll och väntar på henne. Hon slutar om en halvtimme tror jag, så det är inte såååå lång tid.
Ikväll ska jag på Håkan, han spelar på Grönan. Ska jag vara ärlig så är jag inte något stort fan av Håkan direkt, jag åker mest med för att jag inte har något bättre för mig, hehe. Det blir säkert bra ändå!

RSS 2.0