Min 1D experience!

Jag tänkte bara berätta lite om när jag träffade One Direction idag :)

Det började med att jag kom till skolan. Tre av mina kompisar springer som galningar mot oss och skriker "Vi ska in till stan och leta efter 1D, följ med!!!!". Men eftersom att jag inte hade något busskort och det var skola, så hoppade jag över det hela. Och för att må lite bättre tänkte jag att det inte fanns en chans att dom skulle kunna träffa 1D. 

Allt var lugnt tills lunchen då jag gick in på facebook och fick se att en av mina kompisar hade lagt upp en bild på henne tillsammans med Harry. Jag fick då panik och skrek till min kompis, Bea, att dom hade träffat dom. Vi båda fick panik och började hyperventilera och nästan gråta. Så vi sprang runt som galningar i skolan och visste inte vad vi skulle göra. Men då tänkte vi "vi kan ju snacka med vår lärare så kanske hon kan låta oss gå". Men NEJ. Vår lärare gick totaldamp och sa att vi VERKLIGEN inte fick gå från skolan. Så vi accepterade det efter många om och men. 

När jag kom hem från skolan gick jag direkt och satte mig vid datorn. Jag började titta på 1D videos och började tänka på att jag ALDRIG skulle få träffa dom, så jag började ju såklart gråta. Hehe. Men plötsligt ringer Bea och säger att hon är påväg in till stan tillsammans med Nejla och Amanda. Jag fick såklart ännu mer panik när jag insåg att jag skulle vara den ENDA som inte fick se 1D, och jag hade ingen som helst chans att se dom eftersom att jag skulle rida om någon timme. Så jag började gråta hysteriskt. Och jag vet inte hur länge jag grät. 

(Oj, detta börjar bli långt)

Min mamma kom hem 1 timme efter att Bea ringt till mig, så jag gick ner och började berätta om allt, (då var jag helt lugnt och grät inte alls), men så när jag nämnde att jag är den enda som inte skulle få se dom började jag gråta igen. Så min mamma kom fram och kramade mig och sa "om det är så viktigt för dig, så kan jag köra in dig till stan". Jag började gråta igen, fast den här gången glädje tårar.

Vi kom allt närmre och närmre, och när mamma parkerar ungefär 50 meter ifrån dom, så ringer jag Nejla och säger att jag är där. Då skriker hon i telefonen "DOM ÄR HÄR, DU MÅSTE KOMMA NU. DOM HAR KOMMIT UT TILL OSS!". Så jag började springa allt jag hade och när jag kom fram stod Harry, Liam, Louis, Zayn och Niall där. Men såklart skulle dom ju in till studion igen. 

Jag stod där i ungefär 1 och en halv timme (jag vet inte alls länge, till skillnad från vissa som stod där i typ 4 timmar) innan dom kom ut igen, vi hade nu chansen att träffa dom, prata med dom och fota med dom. Så jag fotade tillsammas med Niall och Louis. 

Åh herregud. Bästa dagen i mitt liv helt klart. GOOOOOOOSSSSSHHHH <3333333

(Jag nämnde inte allt som hände i texten, men det där var "kort"fattat haha. :)

Juste, juste! Jag glömde en sak. När jag fotade bilden med Louise, så när jag hade sagt tack till honom så tittade han på mig och sa "Jag älskar dig!" på svenska. Och jag ba "omgomgomgomgomgomgogmogmgom" inombord haha. Men så sa jag "Jag älskar dig med!" och då log han. ASSÅ JAG DÖÖÖÖR <33333333

Kommentarer
Postat av: Amanda

Herregud vad det låter underbart! Önskar att jag också kunde ha möjligheten att ta mig dit och försöka träffa dom! Seriöst, jag dog lite när jag läste allt och det där med att Louis hade tittat dig i ögonen och sagt "jag älskar dig"! :'>

Vart träffade du dom någonstans? Tacksam för svar :)

2011-05-18 @ 20:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0